Su Ürünleri Mühendisliği 2025-2026 Öğretim Yılı Güz Dönemi Vize Takvimi
| Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi | |||||||
| Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi | |||||||
| Sı Ürünleri Mühendisliği 2025-2026 Öğretim Yılı Güz Dönemi Vize Takvimi | |||||||
| 3.11.2025 | 4.11.2025 | 5.11.2025 | 6.11.2025 | 7.11.2025 | |||
| 09:00 | Genel Kimya | Kariyer Planlaması ve Yönetimi | |||||
| 10:00 | Genel Botanik | ||||||
| 11:00 | Genel Zooloji | Su Ürünleri Mühendisliğine Giriş | Teknik Resim | ||||
| 12:00 | |||||||
| 13:00 | Matematik | Atatürk İlkeleri ve İnkilap Tarihi | Fizik | ||||
| 14:00 | Türk Dili | ||||||
| 15:00 | |||||||
| 16:00 | |||||||
| 17:00 | |||||||
| 09:00 | |||||||
| 10:00 | Balık Biyolojisi | Su Kalitesi | Balık Sistematiği | ||||
| 11:00 | Ölçme Bilgisi | Gemicilik | |||||
| 12:00 | |||||||
| 13:00 | Mühendislik Mekaniği | Sürdürülebilir Çevre ve Biyoçeşitlilik | |||||
| 14:00 | Plankton Bilgisi | Limnoloji | Su Ürünleri Mevzuatı | ||||
| 15:00 | İstatistik | İlk Yardım ve Sualtı Kurtarma | |||||
| 16:00 | |||||||
| 17:00 | |||||||
| 09:00 | |||||||
| 10:00 | Akıışkanlar Mekaniği | Kıyı Yönetimi | |||||
| 11:00 | Su Ürünleri Gıda Mikrobiyolojisi | Su Ürünleri İşlemeTeknolojisi | Yumuşakça ve Eklem Bacaklı Yetiş. | ||||
| 12:00 | |||||||
| 13:00 | İç Su Balıkları Yetiştiriciliği | ||||||
| 14:00 | |||||||
| 15:00 | Plankton Üretimi | Su Kaynakları ve Yönetimi | |||||
| 16:00 | |||||||
| 17:00 | |||||||
| 09:00 | |||||||
| 10:00 | Su Ürünlerinde Kalite Kontrol | Su ürünleri Üretim Tesisleri Planlaması | |||||
| 11:00 | Su Ürünleri Yetiştiriciliği ve Çevre | ||||||
| 12:00 | Denizde Haberleşme | ||||||
| 13:00 | Balık Hastalıkları | Girişimcilik | |||||
| 14:00 | Balıkçılıkta Teknolojik Gelişmeler ve Etkileri | Akvaryum Balıkları Yetiştiriciliği | |||||
| 15:00 | Balık Yemi Üretim Tekniği | ||||||
| 16:00 | Bitirme Ödevi | ||||||
| 17:00 | |||||||